Inschrijvingsinfo 2020-2021 Turnkring Geraardsbergen

1.INSCHRIJVINGSINFO VOOR BESTAANDE LEDEN VAN HET SEIZOEN 2019-2020

Ten gevolge van de coronacrisis verlopen de inschrijvingen voor het volgend turnjaar uitzonderlijk op een andere manier. Er kan uitsluitend online ingeschreven worden via www.turnkringgeraardsbergen.be -> ‘online inschrijven’

Er worden dit jaar voorlopig geen inschrijvingsdagen gehouden.

Inschrijven voor selectiegroepen (wedstrijdgroepen) : toestelturnen/acro/tumbling/precompetitie kan enkel na selectie. Dit dient elk jaar opnieuw te gebeuren. De geselecteerde gymnasten zullen door de train(st)ers op de hoogte gebracht worden.

Inschrijven voor een basisgroep (Kleuters, Gymstars…): Dit dient elk jaar opnieuw te gebeuren. Het is dus niet zo dat je zoon of dochter automatisch ingeschreven wordt voor het volgend turnjaar.

Sommige groepen zijn leeftijdsgebonden (Kleuters, gymstars 1, gymstars +, G-gym), dan zie je naast de groep een geboortejaar staan.

Alle andere groepen zijn overgangsafhankelijk. Wat betekent dit? Een gymnast kan zich pas inschrijven voor ‘gymstars 2’ indien hij /zij het diploma van gymstars 1 behaalde en zo verder voor de andere groepen.

Ten gevolge van de coronamaatregelen zijn niet alle testen in de groepen afgenomen. De train(st)ers zullen op basis van de reeds afgenomen testen bepalen of een gymnast(e) in staat is om over te gaan naar een hogere groep. De leden zullen via de train(st)er op de hoogte gesteld worden van hun toekomstige groep.

Om tegemoet te komen aan de verloren trainingstijd zullen de leden van het seizoen 2019-2020 een korting krijgen op het lidgeld van 2020-2021. Om de korting te kunnen ontvangen, dien je wel in te schrijven in de vooropgestelde periode: zaterdag 20 juni tot en met vrijdag 31 juli 2020.

In die periode is er voor elk lid een plaatsje voorzien in de groep waar hij thuishoort.

Leden die vanaf 1 augustus inschrijven, kunnen niet meer genieten van de vooropgestelde korting. Wees er dus tijdig bij!

Vooraleer in te schrijven kijk je dus best goed na in welke groep je gymnast thuishoort: Kleuters, G-gym, G + , G 5 , G 6 en gevorderden staan open voor jongens en meisjes.

J staat voor jongens

M staat voor meisjes

 

2.INSCHRIJVINGSINFO VOOR NIEUWE LEDEN

 

Vanaf 1 augustus tot en met 15 september 2020 staan onze inschrijvingen ook open voor NIEUWE LEDEN.

Er kan enkel online ingeschreven worden via onze website (http://www.turnkringgeraardsbergen.be). We werken met het online inschrijvingssysteem van Gymfed (Gymnastiekfederatie Vlaanderen). Je gaat hiervoor naar ‘online inschrijven’. Je klikt op de knop en volgt de gevraagde stappen.

Hier dien je eerst een account aan te maken. Daarna kan je de groep kiezen die van toepassing is voor je gymnast.

Nieuwe leden kunnen enkel inschrijven voor de groepen kleuters, gymstars 1, gymstars +, studenten, dames en G-gym en dit onder voorbehoud van vrije plaatsen.

De groepen kleuters, gymstars 1 en gymstars + zijn leeftijdgebonden.

De groep students@gym is enkel bedoeld voor studenten hoger onderwijs en voor trainers.

De groep dames staat open voor dames vanaf 18 jaar.

De groep G-gym is bedoeld voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking, ASS en Down syndroom.

Voor andere groepen kan je enkel inschrijven na het afleggen van een test en onder voorbehoud van vrije plaatsen. Neem hiervoor contact op via het mailadres van TKG: TKGeraardsbergen@gmail.com

Vooraleer in te schrijven kijk je dus best goed na in welke groep je gymnast thuishoort: Kleuters, G-gym en G + staan open voor jongens en meisjes.

J staat voor jongens

M staat voor meisjes